Taas on pariviikkoa seikkailtu ja TIETYSTI ollaan opisteltukki, mutta robohomma alkaa oleen historiaa ku robot on viime ajat nukkunu kiltisti pöydän alla ja ollaan paneduttu FPGAhan. Nyt on jo proffat tilannu sirkussarjan norsuineen päivineen ku tuntuu, että kaikki mitä on vailla nii on saatavilla :D No ei nyt sentään, mutta liikennevalosarjan taisivat tilata ja niitä pyritään ohjelmoimaan sitten loppukesä. Mutta ingenjöörejä ku ollaan nii meinattiin notta eihän tuo oo homma eikä mikkää, joten aateltiin kysellä lisäksi jonkinlaista lämpösensoria jota sitte ohojelmoitas ja kontrolloitas  ja liitettäs se mahollisesti myös tuulettimeen, joka sitä sitten viilentelis.


Eiköhän tuo taas riitä nuista ”työhommista” ku pittäähä sitä muutaki tehä jos tänne saakka pääsee. =)  Muutamaan otteeseen on taas vierailtu cybacissa päivää viettämäsä ja yhtenä iltana pois lähtiesä tuli hieman yllättäen japanilainen raflan sisäänheittäjä kyseleen, notta ”sprechen sie deutsch”? Kielemiehiä on poppoo täynä joten meinas se tuollaki lähtä, mutta englantiaki kaveri puhu suht sujuvasti ja onnistu meidät puhumaan sisään ko. paikkaan. Hyvät oli sapuskat ja 800 jenillä 2h rajaton määrä juomaa, mutta sehän aika sujahti melekosen vauhikkaasti.

 

Ten-Ou:n huurteiset

1245748050_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Eilen sitten vietettiin pienimuotoset kokoontumiset vaihtareiden ja okaa-sanin ja joidenkin muiden herramiesten ja rouvasnaisten kanssa Maple Leaf- nimisessä paikassa. Erittäin mukavaa oli ja tutustuttiin uusiin ihmisiin ja päästiin timpan kans soitteleen jopa lapiotaki. :D Tästä kenties joskus joku pieni videopätkäki johonki saadaan upattua.

 

Opiskelijaporukka Maple Leafissa

1245748237_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Ens viikolla tod.näk. käydään joku päivä kaupungilla syömässä erään filippiiniläisen lentäjäkokelaan kanssa. Tähän herrasmieheen eräällä kaupunkireissulla tutustuttiin, ku hän tuli uteliaisuuttaan kyseleen mistäpäin ollaan ja miten mennee, ku oltiin kahvilla starbucksissa. Mukavan olonen kaveri oli joten vaihettiin yhteystietoja ja nyt ollaan sähköpostin välityksellä pidetty jonku verran yhteyttä.

 

Oi nii ihana ja armaisa JUHANNUS on ens viikolla!!! Saas nähä mitä keksitään japanilaisten päänmenoksi ja miten heitä opastetaan suomalaismalliseen keskikesän juhlan viettoon. Mutta tästä sitte tulevissa turinoissa lissää kun ko. häppeninki on saatu vietettyä.