Huhhellettä! Nyt alkaa vähän jo ymmärtään sitä mistä on kuultu muilta ja luettu jostai, eli siis lämpöä kyllä on piisannunna melekosen mukavasti. Viimeset pari viikkoa on saatu naatiskella (vaikka välillä kyllä tuntuu että vähempiki riittäis ;P) n. 30 asteen keskilämpötilasta. Jokku hullut tuola puhelee, notta ei oo vielä ees hellettä :). Tämä viikko on tosin alkanu sateisissa merkeissä, mutta silti lämpöä on n. 25 astetta.

 

Projekti alkaa näyttään jo pieniä kehittymisen merkkejä kun ollaan saatu jonkinlaista johtoviidakkoa ja mittauksia aikaan. Kyllä tuossaki tuntuu tekemistä riittävän, joten katomma sitte loppukesästä jos vielä aletaan ohjaileen liikennevaloja.

 

Viime keskiviikkona käytiin paikallisen Rotary Clubin kans illastamassa ja turinoimassa niitä näitä. Sikälimikäli oikeen ymmärsin, niin Rotary Club on siis ”järjestö” johon on kaikki tervetulleita ikään, sukupuoleen tahi rotuun kattomatta. Siellä taas saatiin syötyä ja juotua ja laulettua ihan riittämiin.

 

Rotary Clubin juhlakansa

1245748530_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Sitten siihen (ilmeisesti) lukijoitten kannalta ”tärkeimpään” eli juhannukseen.. Perjantaina kävästiin aamusta joku tunti koululla ja lounaan ja päikkäreiden jälkeen lähettiinki sitte Moritan kyydillä jo kohti kaupunkia. Ensimmäisenä kohteena oli paikallinen ärrä elikkäpä 7-eleven, josta tarttu mukaan päivän eka juhannusjuoma! Mentiin puistoon hetkeksi istuskeleen ja nautiskelemaan, josta painuttiin Cybacciin alottamaan hauskanpito. Cybacissa tavattiin Rotary Clubilla tutuksi tullu Eriko ja hänen kavereita. Pari tuntia vierähti spelaillessa meleko joutuin ja seuraavaksi nokka kohti Za-Watamia eli syömään (ja juomaan) koko porukka. Olipa taas muikiat evväät. ;D

 

Juhannuksen starttijuomat ja mahottoman komiat juhulijat

1245748798_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Pitihän sitä juhannuksen kunniaksi kävässä vähä clubbaileenki ja siellä vierähti taas muutama tunti. Meno oli melekosta ja poristakki piti suht suurissa määrin, ku ei taira Suomen poeka olla kovin tuttu näky Japanin clubilla. Joskus kolomen ja nelijän välillä iski taas suomipojalle näläkä ja nakkispudaria ei löytyny, joten piti tyytyä mäkkäriin. :) Burgereitten jälkeen ”ärrältä” illan viimeset huurteiset ja nukkumaan.

 

Päivä nummer kaks. Huhhuh.. 12 aikoihin ylös ja reipas aamukävely puistoon syömään lounariboksista. Siellä jonku aikaa istuskeltiin ja puhalleltiin ja sitte lähettiinki vähä reippaammalle lenkille. Ajeltiin Moritan kans lähelle Mt.Asoa kattomaan pieniä vesiputouksia, ja täytyy myöntää että olivat kyllä aika pieniä. Nimittäin siksi kun täällä ei oo vettä tullu juuri ollenkaan nii eipä niistä montaa pisaraa puonnu. No mahtavat maisemat kuitenki ja tulipahan peloteltua kohmelo pois reippailemalla. Tämän jälkeen oli pakko jo lähtä pesulle ja syömään asuntolaan.

 

Maisemia aamureippailulta

1245749342_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

1246530813_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Ja eiku takas kaupunkiin! Hieman siinä pyöriskeltiin ja hyöriskeltiin ja kateltiin ihmisten menoa ja meininkiä. Seuraava kohde oli Jeff’s World Bar, jota käytiin jo perjantainaki kattoon, mutta sillon se oli jo kiinni. Kyseinen paikka on 14 vuotta sitte Japaniin tulleen Jeffin perustama ja tuntu olevan suosittu paikka, eikä suotta. Paikka tarjosi Japanissa monista paikoista löytyvää Nomihodai –menua, eli ”all-you-can-drink” tyypin setti. 1000 jeniä tunti ja 3000 koko yö. Tonni ja tunti kerrallaan edettiin ja lopulta sitte oltiin siinä tilanteessa, että koko yöhän sielä meni.

 

Jeff ja kumppanit

1246531059_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


Jälleen kerran suunnilleen 3 aikoihin lähettiin ettimään ”yöpalaa” jonka jälkeen mentiin cybacciin pariksi tunniksi pelaileen ja tulipa siellä muutama tunti nukuttuaki. Sunnuntai oliki sitte pyhitetty kokonaan laiskottelulle ja maanantaina takas arkeen. ,See you later!!!