Kesän loppu häämöttää ja nii palijo ois vielä nähtävää.. No onneksi ollaan oltu sen verran ahkeria, että loppuaika mennee ainoastaan LOMAn merkeissä! Viikko sitte saatiin piettyä ”Final presentation” joka toisaalta meni ihan hyvin, mutta laitteiden roudaamisen aikana yks piuha irtos ja ite Heatbox ei toiminu iha sillain ku sen piti. Mutta kuitenki esitelmä oli osa tarvittavaa suoritusta ja kunnialla se vedettiin läpi, vaikkei ihan kympin suoritus ollukkaa. Tänään palauteltiin lopullinen dokumentaatio projektista ja ite Heatboxiki toimii vielä ku unelma.

 

Presentation preparation

 


Paljon on tullu taas käytyä seikkaileen ja onhan sitä välillä ”eksytty” juhlimaanki. :D Tais olla pari viikkoa aika tarkalleen takaperin ku osallistuttiin japanilaiseen Matsuriin eli ”festivaaliin” (tarkempiki nimi sillä oli mutta ei sitä ennää muista..), joita tuntuu olevan näin loppukesästä melkeenpä joka viikko.

 

Rotaryklubilta tutuksi tullu Eriko ja hänen isukkinsa Setsuro kävi meijät poimimasa kyytiin asuntolasta ja lähettiin kohti tapahtumapaikkaa. Päätarkotuksena oli viettää iltaa Erikon ystävän järkkäämissä grillibileissä, mutta ensin vetastiin jinbeit päälle ja lähettiin käveleskeleen ja katteleen mitä kaikkia ne muut tuusaa. Populaa tuntu riittävän välillä ruuhkaksi asti, mutta ihan mukava tunnelma kuitenki. Herra Setsuro halus tarjota kaikille alakupaloiksi paikallista herkkua, eli takoyakia, joka on suomalaisittain sanottuna mustekalatäytteinen lihapulla. Erikoinen maku, mutta ei ollenkaan paha.

 

Eriko, Timo, Lasse, Jaakko


 

Ku oltiin palailemassa takasi grillibilealueelle, nii pienehkön rytmihäiriön aiheuttama ensimmäinen raketti posahti ja sitä jatku suunnillee puoli tuntia yhtä mittaa. Sitte päästiin itte asiaan eli pöytä pullolleen grilliherkkuja ja tietty olutta kaveriksi. Setsuro ja Eriko meinas ihimetellä, että eikö nuo hullut päihy koskaan. =) No eipä se ollukkaan pääajatus tuona iltana. Paljon saatiin taas kertoa Suomesta ja kaikki oli mielissää, ku sai porista kalpeanaamoille. Pikkusen ennen puoltayötä sitä oli aika sitte lähtä ja sanua heipat. Komiat heipat oliki ku koko juhulaväki huuti kuorosa että ”I LOVE FINLAND!!!”

 

Grillijuhlaväki (in front: "japanese mafia")


 

Hieman yllätyksenä sitte hetken päästä löyvettiin ittemme Setsuron perheen kotoa hänen tarjoutuessa majottamaan meijät. Oltiin aika otettuja ja varsinki sitte ku talon isäntä pyys meitä mukkaan rukoilemaan perheen ”rukouspyhätön” eteen. Ei varmaan kovin moni pääse tuotakaan tekemään. Aamulla oltiin taas nöyrää poikaa, ku meijät käskettiin aamupalalle ja myöhemmin vielä lounaallekki. Kauhiasti kiitellen sitte lähettiin reippaasti kävellen kohti dormia ja päiväunille.

 

Mutta mutta.. Pittää vissii alakaa katteleen, että mitä sinne reppuun tunkee ku huomenna ois tarkotus sitte alottaa viimein se reissaaminen ja ensimmäisenä kävässä yks yö kikkaileen Fukuokassa. Kattottaan laitellaanko reissun päältä jo lissää juttua tulemaan, vai sitte koko setti parin viikon päästä. :)

 

Ei muutaku hyviä kesän jatkoja kaikille!!