TERVE! Pikkusen meinas venähtää taas tämä kirjottelu, mutta kai se o parempi myöhään ku ei millonkaan. Viimeksi näemmä olin luppaillu, että jottain pikku tarinaa kerrottas tuosta leirihommasta. Elikkä kauaa ei ehitty mietiskellä reissun jäläkeen, ku taas oli aika pakata reppua ja lähtä reissuun.

Oltiin siis aiemmin puhuttu, että ois mukava kävässä vielä ennen kotia lähtöä jossain meren rannalla ja vaikka yhen yönki sielä viettää. Ite jäätiin vähän pois suunnitteluvaiheesta, ku ei kauhiasti ollu tietua misä vois yöpyä ja ois biitsiki lähellä, joten annettiin muitten hoitaa se puoli. Doh.. Määränpää oli sitte n. 1,5-2 tunnin automatkan pääsä oleva Ashikita Otachi Cape Park, josta sai valita nukkuuko teltasa vai jonku sortin bungalowissa. Meille oli teltta ihan riittävä ja ku perille päästiin, niin kamat jäi vielä autoon ja pyyhkeet vaan olalle ja rannalle. Biitsillä vierähtiki usiampi tunti jonka jäläkeen lähettiin leirintäalueella ruuanlaittoon.

 

Leirintäalueelta merimaisemat

1254234114_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Rantautunu metusaalemi

1254234364_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Rantaviivaa auringonlaskun aikoihin

1254234474_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

 

Alueelta sai vuokrata grillaussetin ja siinä sitä sitte ihimeteltiin japanilaista tapaa sytyttää notski.. jonku verran ois ollu sanottavaa ko. menetelmästä mutta kyllä se sitte sytty loppujen lopuksi. En tiiä oliko jollaki tullu pienehkö laskuvirhe ruuan määrän suhteen, ku sitä nimittäin oli varmaan viis kilua naamaa kohti. :) No saatiinpa seuraavaksi päiväksi asuntolaan evväät.. Grillailua ja jutustelua riitti ja syönnin jäläkeen kävästiin mutka lähellä olevasa kylpylässä letkottelleen kuumisa altaissa ja mutka saunassaki taas kävästiin.

 

Notsioperaatio ja arvostelijat

1254234598_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Aamulla innokkaat sitte vielä ehti kävässä rannallaki mutkan, ja puolen päivän aikoihin lähettiin takas kohti asuntolaa. Sittepä ei ollukkaan ennää ku reilu viikko ja ois aika lähtä kotia kohti. Loppuaika tuntu kyllä menevän ihan tajuttoman nopiasti niinku koko kesäki.


Kotimatka starttas 30.8. ensin kohti Fukuokaa, jossa oltiin taas yks yö ennen lentelyä. Olihan siinä pikkusia mutkia matkasa taas, mutta perille päästiin Suomeen. Fukuoka-Tokio välinen lento meinas mennä uusiksi, ku Tokiossa oli taas sopivasti taifuuni eikä ensin meinattu päästä laskeutuun sinne, mutta sopivasti se vissii hellitti ku sinne laskeuttiin. Ei tosin ollu mitenkään hirviän tasasta kyytiä :D Loppumatka meni kyllä sitte jo ihan mukavasti, ainaki Helsinkiin asti, jossa meille kerrottiin että matkalaukut on vielä Pariisissa… No eipähän tarvinu kantaa ku toivat sitte jälkeenpäin kotiovelle asti.


Täälä Suomen pääsä eka viikko meniki sitte taas totuttelemiseen ja kouluunki oli jo aika palailla pikku hiljaa. Nyt ois pienhköä seminaarin suunnittelua eessäpäin ja kaiketi semmonen kohta pietäänki jossain ja jollekki.

Eipä sitä muuta sitte ku seuraavaa seikkailua ootellesa!!!